DU

Jag saknar dig jättemycket. Har nog inte förstått hur mycket du har betytt för mig innan, du har bara funnits där. Lite som en back-up. Inser att jag nog tycker om dig mer än vad jag har vågat inse tidigare. Hoppas att vi kommer att hitta varandra någon gång. Egentligen har vi inte umgåtts så mycket, men du har alltid funnits där och stöttat mig, och du känner mig innan och utan -nästan bättre än någon annan.
Någonstans i bakhuvudet har jag alltid fantiserat om att det ska bli vi i framtiden, fast kanske inte speciellt seriöst. Jag tänker på vår resa nu. Så många låtar det finns som jag asocierar till dig. Ska nog lyssna på någon av dem snart. Kanske "my love" av Justin Timberlake. Tror att det blir den.


Kräftskivan igår var mysig, men Marcus och hans familj kom aldrig. =/ . Lite synd. Björn var dock där, sjukt konstigt egentligen, men det blev bra. Björn, jag, Caroline och Malin. Jag och Malin fikade idag med, känns mysigt att umgås med henne igen, hon är en sån vän som alltid finns där och alltid kommer att finnas där för sina vänner. En sann vän. :) Börjar skolan imorgon, ska möta Sasa (hoppas jag) vid halv fyra nån gång. Går 16 - 18 imorgon. Lagom starttider.


 
JUSTIN TIMBERLAKE - MY LOVE
Because, I can see us holding hands,
walking on the beach, our toes in the sand.
I can see us on the country side,
sitting in the grass laying side by side.
You can be my baby.
Let me make you my lady.
Girl you amaze me,
ain't gotta do nothin crazy.
See all I want you to do is be my love 

-So don't give away...
My love

ÄNTLIGEN

Har äntligen fått tag på Peter, och han är (eller verkar i alla fall) inte sur på mig. :) vet nite varför han skulle vara sur egentligen, men han har inte svarat på sms, klickat mig i telefon och ignorerat mig på MSN. Upptagen människa, eller så har han haft någon anledning till att inte prata med mig. Saknar honom något enormt, och hoppas att vi syns snart. Malin lovade att följa med mig till Stockholm. Min Peter.

Var på Haltas igår, inte ovanligt längre. Träffade två av Andreas vänner där, det kändes konstigt men dom var väldigt stöttande och gulliga mot mig. Umgicks med Martina, Malin, Joakim, Peter och Daniel på krogen, jättemysigt. :) Kräftskiva idag med, ska bli jättekul och väldigt väldigt gott. Marcus och hans familj kommer dock inte. =/ Synd, brukar vara mysigt med "reunion" sedan midsommar. Björn skulle komma bort i alla fall verkar det som. Undrar hur det blir med tanke på att hans ex kommer att vara där.

Ringde Andreas igår, eftersom jag träffade hans kompisar. Han var jättedryg och sa att han måste vara sällskaplig med Johanna... det gör ont. Men antar att det kanske blir lättare att gå vidare ju mer jag inser att han är borta för gott.
NOMY - CRUCIFIED BY LOVE
It turned out you are no longer mine,
without a wisper and without a sign.

Nail me, nail me to the cross.
Oh baby, fail me, fail me -just for us.

Haunt me, haunt me in my dreams.
Oh baby thrill me, kill me sins redeem.

I'm sorry for the time, you're still one of a few.
I'm sorry you were mine.
I'm crucified by you.TIDIG MORGON

Tidig morgon nu; 6. Var på restaurang igår med Malin, Björn och Elias. Vi drack lite vin och Malin blev fullare än jag någonsin sett henne. :) . Vi ska förmodligen till Mölnlycke idag för att umgås med Caroline och några från min förra skola. Kan bli roligt.

Ska jobba idag och träffa Sasa på morgonen; börjar först på måndag (fick reda på att jag kom in på skolan igår) men kan vara bra att veta vart det ligger osv. Fick schemat idag också, vi går i skolan nästan varje dag. Usch. Men kan vara mysigt med luncher på stan och sådär ändå.

kul att jag och Malin har börjat umgås igen nu det senaste, har varit ett långt uppehåll när vi har varit på ganska olika ställen i livet. Nu känns det lite som om vi har växt ihop igen. Många minnen ihop. :)

Jag är så sjukt sugen på sushi. Får bli jobblunchen idag. Jättebra ställe dom har öppnat mitt i nordstan; fräscht, gott och mysigt.

Har gått bra med vår hund nu det senaste med. Familjen skaffade hund medan jag hade flyttat hemifrån - är allergisk. Så nu när jag flyttade hem (tillfälligt!) har det varit lite kämpigt. Det senaste har det dock funkat bra. Vill verkligen ha en egen liten hund sen, hoppas att jag tål pudel eller Bichon Frisé. En liten, ullig hund ska det vara i alla fall.

Kräftskiva imorgonSANNA NIELSEN - EMPTY ROOM
Sitting here alone with my memories,
Staring at a picture of you and me.
They say I look fine, but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart.
I think we we were right but we did it wrong,
every since you left me I just can't go on.
No I can't even read the news today -
‘cause everything reminds me of yesterday.

Empty room,
Empty heart.
Since you've been gone
I must move on
Empty room

FALLER

Är så nära på att inte orka mer. Martina har börjat umgås med sitt ex igen, och jag känner att jag längtar efter Andreas så att jag dör. Vill bara ringa och höra hans röst. Vill sova i hans armar. Det gör så ont.

Varför försvinner inte saknaden? Måste det ta så lång tid? Jag är SÅÅ nära på att ringa honom nu. Vet bara inteom  jag vill höra vad han gör... tänk om han är med henne. Vill inte höra att han inte saknar mig och att han har gått vidare.

Jag saknar när vi bodde ihop. När han och jag hade samma hem, när vi var vi. När vi köpte Toulouse, när vi tittade på Shrek, när vi hade vinkvällar och när vi bara låg i sängen och umgicks. Känns som om hjärtat ska spricka. hur kan det göra så ont? Tror att jag ringer nu i alla fall. Jag lovade mig själv, jag vet. Men det kanske blir lättare att komma över om jag påminns om att han faktiskt inte vill ha mig längre? Måste ringa nu.Han svarade inte. Kanske var lika bra, men det är så jobbigt.NOMY - HOLD YOUR HEAD UP HIGH

Your life is complicated too,
but you know just what to do.
The light you give is not in you.

Hold your head up high,
and ths pain will die somehow, somewhere -
just try.

You're living in the dark, where no one can see your tears.
But hold your head up high.


5 DAGAR KVAR

Har haft ångest över hur jag ska göra hela helgen, fram tills idag. Internet har varit paj - men eftersom jag lyckades få igång min bärbara dator  (innan den pajade totalt) fick jag fram att kursen på GU börjar först på fredag, det innebär att jag förmodligen kommer att hinna komma in där innan kursstart. Så skippar Karlstad imorgon och tar det lugnt mina sista 5 lediga dagar nu.

Adde, Malins (systers) pojkvän fixade min dator idag! :) Har Windows Media Center nu, och datorn funkar hur bra som helst. Har känt mig tom utan den. =/ Imorgon ska han hjälpa mig att installera vissa extra programvaror, typ office och sånt. Har skivorna hemma, men bättre att installera när någon kunnig är i närheten.

Har träffat Malin idag också, vi har haft det mysigt. Ätit massa onyttigt och tittat på "Barnhemmet". En ny spansk "rysare" - som jag mer skulle definiera som thriller. Jag var den enda som tyckte att filmen var bra.

PANIK

Har verkligen panik nu; hur ska jag göra? Kommer inte iväg till Karlstad idag, tågen går inte som jag vill och mamma vill inte köra! Mamma ställer aldrig aldrig aldrig upp för mig, så skönt att jag har min underbara far.

Ringde antagningsenheten idag, och dom har inte tagit sig igenom min ansökan än - så jag har ingen aning om ifall jag kommer in eller inte. Har ont i magen nu; en klump bara växer.

Vill hitta på något skoj ikväll, är sugen på en härlig kväll!

Vart hos Jesper igår med lillasyster och Adde. Vi drack vin och spelade spel. Jesper blev rätt full, men inte helpackad. Tillräckligt full dock för att inte leva upp till rollen som "Carolines ex". :P

Förändring som borde ske: Dödshjälp borde införas. Har många vänner som arbetar på äldreboende; och det finns extremt många människor som ligger som paket och bara vill dö. Varför ska man behöva ligga och plågas? Borde man inte ha makt nog över sitt liv för att avgöra om det ska fortsätta eller inte? För att motverka missbruk kanske man kan införa en åldersgräns för att få genomgå dödshjälp. Innan man är tillräckligt gammal är det stor sannolikhet att människor i ens omgivning är beroende av en. Men har man blivit tillräckligt gammal känner man sig oftast bara till belastning -och tyvärr är det ofta många som ser på saken likadant. Tyvärr.POSITIVA FÖRÄNDRINGAR (SOM SKA SKE ELLER HAR SKETT) SEDAN ALLIANSEN TOG ÖVER STYRET


164,000 MÄNNISKOR HAR KOMMIT IFRÅN UTANFÖRSKAP

6 MILJARDER KRONOR HAR SATSATS PÅ TANDVÅRDSREFORMEN

20,000 FLER POLISER TILL 2010

30,000 LÄRARE KOMMER ATT VIDAREUTBILDAS INOM FYRA ÅR
LARS WINNERBÄCK - HJÄRTER DAMS SISTA SÅNG
det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig

men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen

men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du

STORT FRÅGETECKEN

Det är så typiskt, när man tror att man vet hur man ska åka så kommer helt plötsligt ett vägskäl. Fick reda på att jag kommit in på Karlstad idag - precis när bestämt mig för att jag skulle gå "introduktion till offentlig förvaltning" på GU. Det ligger en klump i min mage nu; hur ska jag göra? Ska jag lämna allt och bara flytta nu? Fem dagar före skolstarten? Eller ska jag behålla tryggheten och gå här i stan?

Det vore nog bra för mig att komma bort egentligen, så svaret borde vara givet - jag kanske ska flytta? Men det kommer att vara så jobbigt ekonomiskt. Och jag känner ingen där än heller. Hittar inte i staden. Allt kommer att vara så främmande. Suck.

Ska nog åka med pappa och titta på staden imorgon, se hur den verkar. Fem dagar, kan inte fatta hur lite tid jag har på mig. Hjälp.

Något som borde förändras: Hårdare språkkrav för flyktingar och invandrare! För att kunna ta emot bidrag bör alla i en nyinflyttad familj till Sverige nå upp till en viss språknivå. För att ett samhälle ska fungera måste alla förstå varandra ordentligt. Hårdare språkkrav gynnar alla.
LARS WINNERBÄCK - NÄSTAN PERFEKT
Och jag känner inte riktigt,
och jag lever inte riktigt -
under dagarna som inte riktigt finns.
Men så kommer en säsong igen,
och strömmen går igång igen.
Och nätterna blir ljusa.
Och jag känner och jag lever.
Och jag minns...

Att allting, allting, allting,
allting, allting ja allt -
är nästan perfekt.
Ja allting, allting, allting -
ja allting, ja allt...
Är nästan perfekt

MÅNDAG

Malin var här igår. Eller, först åkte jag och Martina ut till henne i Kungsbacka och drack lite vin - sedan åkte hon med in igen. Vi gick en promenad med Jesper tills klockan 4 och sedan tittade vi på film med min syster och hennes pojkvän + systers co. Slutade med att jag, en killkompis och Malins kompis tittade på The Grudge till klockan halv sju (tror jag?).

För några dagar sedan bestämde jag mig för att prova nätdejting. Har funkat för många av mina kompisar - så skapade ett konto på mötesplatsen. Det har gått rätt bra, många roliga människor.

Sov hos en killkompis igår - bara sov. Jättemysigt, så skönt att ha någon som håller om en på natten.
:)

Ska på fika idag med Björn, bartendern på Halta Lottas. Tillsammans med Martina - så det blir ingen dejt eller nåt. Känns lite konstigt nu att min lillasyster har fått pojkvän. All hennes tid går åt till honom, vi som precis började komma så nära varandra. Fast hon är två år yngre.

Något som borde förändras: Sverige borde gå med i NATO! Pratade med Jesper om det nästan hela kvällen igår. Han anser att vi då skulle vara  i USA:s händer, och att vi skulle ligga i riskzon för att bli utsatta för terrorism. Å andra sidan är det dags att ta upp kamp mot terrorismen - och USA har redan startat kriget! Lika bra att vi för en gångs skull tar ställning till någonting; jag älskar att Sverige är neutralt - men vi måste våga kämpa mot terrorism! Terrorismens övertag och "Big Brother-syndromet" är de saker jag tror att världen har störst risk för att hamna i någon gång i framtiden. NATO skulle också innebära att vi ständigt är trygga - med USA bakom oss ifall vi skulle bli attackerade lär vi kunna vara lugna. Skippa EU och gå med i NATO!


LARS WINNERBÄCK - ELDVAKT
När jag somnar står en ängel vid min dörr,
precis som förr.
Och gör att allting ordnar sig -
och den blir tryggheten för mig.
Vem går eldvakt för dig?

Men vem är jag att sitta här och vara bättre än dom där?
Säg, vem är jag att tala om vem som är glad?
Nej, vi lever våra liv med våra egna perspektiv,
med var sin sida utav samhällets fasad.
Eller hur?

SÖNDAG

Igår var helt okej, men inget speciellt. Hejdå-kalaset för Nathalie och Anna slutade rätt tidigt, och sen orkade jag inte följa med ut- så drog hem vid ett någon gång.

Andreas ringde igår för att säga förlåt; eftersom han var dryg när vi pratade på Trädgår'n. Tror att han inte vill vara ovän med mig eftersom jag hjälpte till att fixa en lägenhet till hans kompis och kompisens flickvän. Tycker verkligen om Andreas kompisar, så det är dumt att jag inte kommer att träffa dom något mer. Skönt ändå att ha gjort dom en tjänst - det känns lite som om Andreas står i tacksamhetsskuld och så.
Pappa äger ju fastigheter, så jag visade honom ansökningarna från Andreas kompisar - och rekommenderade dom eftersom ekonomin är stabil och sådär.

Gick och lade mig halv sex i morse, var tvungen att posta ansökningen till förvaltningskursen. Upptäckte att mitt pass är borta - inte speciellt kul. Mamma och pappa kommer inte att bli väldigt glada på mig. Usch, jag slarvar verkligen alltid bort saker. Hoppas att ansökningen godkänns även om jag inte har kopian på passet i brevet.

Något som borde införas: bidrag för bindor och tamponger till kvinnor. För att det inte ska missbrukas så kanske bidraget kunde bestå i en kupong som bara gäller på mensgrejer. Så dåligt att kvinnor ska ha både lägre lön i genomsnitt och extra utgifter!FOOL'S GARDEN - LEMON TREE
I'm sitting here in the boring room,
it's just another rainy Sunday afternoon.
I'm wasting my time,
I've got nothing to do.
I'm hanging around,
I'm waiting for you -
but nothing ever happens and I wonder

.  .  .

I wonder how,
I wonder why;
yesterday you told me 'bout the blue blue sky
and all that I can see is just a yellow lemon-tree.
I'm turning my head up and down.
I'm turning turning turning turning turning around.
And all that I can see is just another lemon-tree.

.  .  .

I'm sitting here,
I miss the power.
I'd like to go out taking a shower.
But there's a heavy cloud inside my head,
I feel so tired -
put myself into bed.
While nothing ever happens and I wonder.

Isolation is not good for me.
Isolation, I don't want to sit on the lemon-tree.

I'm steppin' around in the desert of joy
Baby anyhow I'll get another toy
And everything will happen and you'll wonder

MORGON

Har precis vaknat, 16:40. Martina väckte mig! Så skönt att sova ut -äntligen. Ska på en avskedsfest för en av mina gamla klasskamrater vid nio. Ska tydligen vara massa folk där, så hoppas att det inte blir för fullt med människor bara.

Ska hoppa in i duschen nu och komma på vad jag ska ha för mig idag. Känns som om mitt nya liv har börjat i och med vad jag bestämde igår! Skönt.

Något som borde införas: högre pant på flaskor och burkar - så att man tjänar mer på att panta och gynna miljön.
LINDA BENGTZING - JAG LJUGER SÅ BRA
Jag har bytt lås på hjärtats alla dörrar,
sagt upp ditt hyreskontrakt.
Och talat om för alla mina vänner
att sista kortet är lagt

Oh, går du omkring och tror jag är förtvivlad,
och bara tänker på dig?
Och ångrar mig, hah, det kan du glömma.
Om du vill veta om jag har slutat drömma,
och sover lugnt i min säng;
oh, jag önskar du var här nu så att du kunde se:
jag överlever utan dig.

Jag kan klara mig själv, kan gå ut varje kväll,
komma hem när jag vill.
Se en skräckfilm och sen kan jag somna igen,
Utan dig tätt intill

ALDRIG IGEN

Jag ska inte prata med honom igen. ÄNTLIGEN har jag insett att det bästa är att glömma, och att jag måste släppa för att gå vidare. Alltid är det han som sårar, alltid är det jag som ringer upp för att "lösa problemet", och alltid är det slutligen jag som kommer fram till att det är mitt fel att han har sårat mig. Nu är det över. Jag lovar mig själv att aldrig ringa honom igen, aldrig SMS:a och aldrig prata med honom på MSN. Om han tar kontakt med mig (vilket jag starkt tvivlar på) så kommer jag att prata med honom, men jag kommer inte att försöka "lösa" någonting. Jag ska helt enkelt bryta kontakten från min sida med honom helt.

Jag inser också att jag inte vill veta någonting om hans privatliv. Kommer därför att radera mitt facebookkonto och lägga honom i en speciell grupp på MSN så att jag inte behöver se vad han heter på MSN (ifall han nu skulle bli intresserad av någon innan jag hinner glömma helt) och inte behöver se om han blir taggad igen på någon bild där han strular med en ny tjej. Jag ska stänga ute honom från mitt liv, och gå vidare med mitt eget. Äntligen.

Jag har gråtit i natt. Det skulle bli en kul utekväll, men som vanligt är mitt humör i botten när jag inser att jag inte längre kan krypa ner i hans säng, känna hans underbara kroppslukt och lägga mig i hans famn. Jag gråter nu. Jag älskar honom så otroligt mycket, och det krävs så mycket av mig för att orka göra detta. För om jag lovar mig detta på en allmän blogg så kan jag inte svika mig själv. Jag ger upp "oss". Efter allt vi har gått igenom. Till slut.
LARS WINNERBÄCK - VARNING FÖR RAS
Solen står högt över taken och vinden har vänt.
isen har smält och det luktar som vår.
Du går genom stan som om ingenting har hänt,
lika verklig och vardagligt snygg som igår
Kom inte för nära, du vet hur det blir.
Nu har jag mitt och du ditt revir.
Och du vet hur jag mår
Jag skyndar mig långsamt iväg hem till mitt,
jag måste sova på saken

.  .  .

Det är varning för ras,
gå så försiktigt du kan.
Dina ögon kan krossa min värld,
som stenar mot glas.
Varning för ras

.  .  .

Jag vill säga nåt nytt, men det känns inte lönt.
Du har nån i handen, jag skiter i vem.
Jag ser er på håll när jag skyndar mig hem,
genom vitt och grönt

.  .  .

Jag försöker få in alla ord som du sa,
men du vet hur dom smakar.
Det är nånting skumt med stan just idag,
det är nånting som knakar

Det är varning för ras,
gå så försiktigt du kan.
Inga tanklösa, menlösa ord,
ingen felaktig fras.
Varning för ras

MORGON

Sitter på jobbet nu. Arbetar hos mamma och pappa och sköter stansning och sortering av fakturor. Ganska kul, men tyvärr har jag bara arbetstid ett par timmar i veckan. Personalen är skön också, det är bara 6 anställda - medräknat mina föräldrar (ej räknat mig).

Denna morgon hände något udda - eller mitt i natten snarare. Vaknade av att det killade på kroppen, ungefär som när en fluga kryper på en. Försökte förtränga det, det är inte ovanligt (för mig i alla fall) att man inbillar sig att något kryper på ens kropp. Kliade till i alla fall - och helt plötsligt stack det till på rumpan! En geting hade krupit in under mitt täcke och gått runt på min rumpa, och slutligen stuckit mig när jag försökte klia bort den. Det gjorde ganska ont, och har faktiskt fortfarande rätt ont i rumpan när jag sitter på kontorsstolen.

Belize, min katt (75 % perser 25 % norsk skogskatt), rymde två gånger igår. Inte jättekul med tanke på att hon löper och jag planerar att para henne med min andra katt Freud (helig birma - med på bilden från igår). Hoppas att grannkatterna är kastrerade! Var hur orolig som helst i natt, hon andra gången på kvällen och kom inte tillbaka förrän i morse. Världens skönaste när jag hörde henne mjaua vid nio på morgonen. :)

FOTORUNDA

Jag och Martina har varit och tagit lite amatörfoton nu. Lekt med photoshop, ändrat färg på ögon och läppar, fixat bort lite fula grejer m.m.

Birmakatten :)   http://marrree.blogg.se

Jag och Martina
Vi ska snart till en killkompis i närheten. Klockan är rätt mycket nu, ska upp och jobba hos mamma och pappa imorgon med. Får hoppas att jag inte känner mig för trött. Städerskan kommer tidigt också, så måste städa undan allt som ligger på golvet och på byråar m.m.

HEMMAKVÄLLAR

Känner mig lite trött nu på att göra saker hela tiden. Ska nog ta det lugnt ett tag nu, bara vara hemma med familjen. Det känns bättre idag med allt, förutom studerandet. Ringde till den ansvariga för "samhällsvetenskapliga miljövetarlinjen" på Göteborgs Universitet - får sätta mig sist i kön igen! Så korkat att glömma tacka ja i tid! =/ Ska börja ta lite amatörbilder nu med mammas kamera från jobbet och leka lite i photo shop. Tänkte söka någon fotokurs till denna höst om det fortfarande går.

Är så sur för att min webbradio inte funkar heller. Vill lyssna på Peter på soundsgreat (http://www.soundsgreat.se/ - klicka vidare till "webbradio"). Radion har världens skönaste musik och radiopratare!

Dom ska tydligen höja gränsen på Halta Lottas nu också till 23. Surt, så skönt att bara sitta på en kvarterskrog och dricka vin. Mysigaste krogen är då lätt Halta Lottas! =/

Ellinores
blogg: http://mirremanda.blogg.se <-- världens bästa unga mamma! :)MSG - WHEN I'M GONE
Your clothes are hanging on the floor
My room is full of the night before
And the promise you made to love me forever

Oh! You can't use me
Then just up and leave
You got it wrong
You better believe
If I walk out that door
It's forever
There's no turnin' back

When I'm gone baby, gone
Who will you turn to
When you need someone
Who will be there to love you
Do what I do
When I'm gone.

FIKAN

Har varit på fika med Andreas nu. Kändes hur bra som helst, inte sorgligt alls. Det enda som känns konstigt är att han faktiskt kan göra vad som helst med vem som helst. Han kan träffa någon nu och bli tillsammans med henne. Vill inte att han ska bli någon annan, vill att han ska älska mig mest.


Antar att vi mestadels har varit vänner den senaste tiden under vårt förhållande trots allt, men han kändes ändå som "min". Förstår nu efteråt mycket mer vad jag gjorde för fel i förhållandet osv.


Gav blod i stan med, tycker att fler borde göra det! Inte alls jobbigt; sist jag gav blod (vilket också var första gången) blev jag väldigt väldigt yr, så dom fick avbryta blodgivningen. Det gjorde också väldigt ont att trycka på den där stresskudden i handen. Sade det till den manliga (och snygga!) assistenten idag. Han sade att det var för att jag har kalla händer som det gör ont att trycka på stresskudden, så jag fick en värmekudde istället. Jätteskönt, behövde inte ens trycka på den. Tycker att det gör så ont att trycka med handen när blodet tas ifrån en. Det sträcks liksom.


Ska fortsätta träffa Andreas tror jag, det känns som det bästa. Kompisar avräder mig från det ständigt, dom kanske har rätt. Känns bara så skönt att se honom. Älskar honom fortfarande.
LARS WINNERBÄCK - KOM ÄNGLAR
Den vackraste stunden i livet var den när du kom,
och allt var förbjudet.
Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om,
för det ekar i huvudet.
Och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna.

.  .  .

Och den djävligaste stunden i livet var den när du gick,
och allt var förlorat.
Och där stod jag med mina grönbruna ögon och såg med blåögd blick,
på allt jag hade förstorat.

.  .  .

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt,
här sitter jag och baddar såren med salt -
det går åt helvete med allt.

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom.

VILSE

Vet inte hur jag ska känna eller göra. Ska träffa Andreas idag, drömde om honom hela natten. Så konstigt, innan vi gjorde slut så kände jag att förhållandet var hemskt; vi är så olika på att visa känslor och ställa upp för varandra, beter oss på olika sätt. Mådde dåligt större delen av förhållandet, det kändes aldrig som att han var riktigt kär i mig - vet inte om han var det heller egentligen. Men efter att det tog slut, och jag fick reda på att han tappat känslorna för mig sedan några veckor tillbaka, känns det dock annorlunda. När man får tid att tänka över allting och fundera kring bra stunder känns det som att vi släppte någonting jättestarkt. Vi var ändå tillsammans i mer än ett år och bodde tillsammans under ett halvår. Gick igenom sjukt mycket tillsammans. Saknar honom så att det gör ont i hela kroppen.

Han gjorde mig så besviken också, nu efter att vi har gjort slut. En tjej han nyligen hade träffat flörtade med honom på facebook, och han flörtade tillbaka på ett sätt som verkligen inte är typiskt honom. Därför kändes det som att båda hade intresse för varandra - så jag ringde honom och pratade lite om henne. När vi gjorde slut bad jag honom att slippa se honom med en annan tjej någon gång, jag älskar ju honom fortfarande. Han lovade mig. och efter att jag ringde och pratade med honom om tjejen som flörtade lovade han att ta det lugn ett tag - så att vi kan komma över varandra ordentligt innan vi träffar en massa nya människor offentligt. Självklart inser jag att han får träffa vem han vill, det gjorde bara så ont att se honom flörta så öppet på facebook bara någon vecka efter att vi gjorde slut. I förrgår hade tjejen som han flörtade med lagt upp bilder på när dom strulade på en fest... det känns bara så respektlöst. Kanske är det jag som är elak när jag känner så här?

MARTINA

Har träffat Martina väldigt mycket det senaste nu, skönt - har så mycket minnen ihop! :) De senaste dagarna bodde vi hos hennes ex, såg på film och åt hönökakor. Så hemskt att sommarlovet slutar snart!

Olles pappa Stefan, dvs Martinas ex pappa, har inspirerat mig om framtida utbildningar också. Sjukt sexig pappa för övrigt. Ska gå en fotokurs nu tror jag, Stefan är fotograf.

Har inte klarat av att hålla mig ifrån godis heller, måste verkligen försöka! Ska dra nu - Martina måste röka.
LARS WINNERBÄCK - VINTER ÖVER ÅN
Finns inte plats för några tårar nu
när hans och hennes mark har blivit till en öken
Ingen lek att vara fröken
Hennes kram har blivit en spark mot alla stela tysta dårar
Och hennes varma mjuka rum är nu blivit en benvit korridor
där hon om natten går å svär å bits och slår

Å tiden går och hösten fryser till
och det är långt till nästa vår

FÖRSTA INLÄGGET

FÖRSTA inlägget på denna blogg. Egentligen sitter jag nog mest här och skapar den här bloggen för att ingen har vaknat än, vaknade sex för att hinna åka in med pappa från landet. Malin vaknade nyss, runt 11. Ska nog vara med henne ikväll.

BELIZE ligger på hyllan ovanför datorn nu. 75 % perser och 25 % norsk skogskatt - ändå ser hon mer ut som en norsk skogskatt tycker jag. Lyssnar på Lars Winnerbäck med, ganska skön musik när man är trött, vädret är grått och humöret allmänt är lågt för tillfället. Har ringt runt fyra personer denna morgon, ingen svarade innan Malin ringde upp. Dom lär vara hyfsat irriterade på mig. Så sjukt kul bara att väcka människor tidigt på morgonen!

CAROLINE är nog rätt bakis med, hon drog till PC med Malin, Ioana och Emelie och min lillasysters "på g" igår. Vet inte om och vart dom drog vidare sen. Så surt, skulle egentligen med, men bussarna slutade gå klockan nio igår från landet, så kunde inte komma in till stan. =/ . Har i och för sig inga pengar kvar ändå. Fattar inte hur jag alltid lyckas göra slut på mina pengar. Dom bara försvinner.

FÅR se hur jag gör nu med universitet med. Kom in på Göteborgs Universitet i första urvalet, miljövetenskap, men glömde tacka ja innan tiden gick ut. Egentligen ganska bra, vill hellre gå på Karlstads Universitet; verkar mycket skönare att komma iväg någonstans och sköta sig själv. Antagningsenheten gjorde fel från början - jag skickade in kompletteringen för sent till Göteborgs u. (hade läst för många poäng och nån halvsmart person på Kunskapsgymnasiet hade flyttat bort just Matte C till separat papper), och då sade antagningsen. att jag skulle få Karlstad som automatiskt prio 1. Sen kommer ändå ett intyg på att jag är intagen på Göteborg!?
Hur som helst hade dom på något sätt lyckats få Karlstad i första hand inför andra urvalet. Ligger som första reserv på universitetet där nu, så kan bara hoppas att någon hoppar av snart därifrån. Rätt segt att inte veta om man ska flytta ditbort eller inte. Dom som hyrde ut huset i Råtorp tog kontakt med mig igen också, det finns fortfarande kvar för uthyrning! Så om någon student i Karlstad känner för att hyra ett hus med mig ca en mil från universitetet - kontakta mig! Skulle bott med Andreas innan det tog slut, fast skulle nog ändå behövt fler inneboende, huset är rätt stort av vad jag har förstått.

TED GÄRDESTAD - JAG VILL HA EN EGEN MÅNE
Jag vill ha en egen måne, som jag kan åka till.
Där jag kan glömma att du lämnat mig.
Jag kan sitta på min måne - och göra vad jag vill.
Där stannar jag tills allting ordnat sig.
Du tror du vet hur allt ska vara, du vet när allting passar sig.
Förutom när jag ska förklara hur jag känner mig.
Du bryr dig inte om mig mera, och det har tagit mig så hårt.
Du kan väl aldrig acceptera att någonting är svårt.

RSS 2.0