:)

KLARADE TENTAN!!
Blev både förvånad och jättelättad! Var 100 på att jag skulle kugga, så det känns hur skönt som helst. :) Bara jag som klarade den av mig, Henrik, Sebastian och Tomas. Underbart. Skulle bli jättestressigt att både göra hemtentan och plugga på omtentan samtidigt.

Redan helg igen nu. Ska försöka ta det lugnt, känner att jag behöver det. Alla mina pengar den här månaden kommer att gå till Sälen också, så har inte råd att gå ut.
=/


Bengt har satt in min garderob, diskmaskin och mina kökslådor nu. Ska äntligen få ordning i lägenheten.

FOREVER YOUNG

Har varit underbart att flytta.
Känns så skönt att ta hand om sig själv igen, och helt själv den här gången. Har underbara grannar, världens bästa katter och en helt okej inredning.
Dagarna bara flyter på, och det känns till och med intressant att plugga nu.
Av någon anledning gör höstmörkret mig verkligen glad, det är hög mysfaktor och jag känner redan julstämningen.
Ska julpynta mycket i år! :)

Har precis köpt ny säng med - HELT underbar!
Missade GG och DHW igår, Kristoffers internet var paj av någon anledning, och har själv inte fått mitt modem hemskickat än. PB kommer inte den här veckan - hur segt som helst! :( Har verkligen längtat. Henrik har fått mig att börja kolla på Heroes också, har precis blivit klar med andra säsongen. Serien är rätt förutsägbar, men det är snygga skådespelare och mycket intriger - så tror att jag ska fortsätta följa den.
Andreas ringde mig i helgen och bad om ursäkt för att han har varit så kall mot mig. Skönt att höra en ursäkt, men av någon anledning blev jag inte speciellt glad. Han har tvingat mig att stänga ute honom så mycket jag kan, och jag vet inte om jag vill släppa in honom igen. Vill vara helt själv nu, bara bry mig om mig själv och ta hand om mig själv. Tror att jag behöver det.

Har verkligen börjat trivas med mitt liv igen.


Let us die young or let us live forever

FÖRLÅT

Förlåt för igår, har världens ångest. =/

MUST HAVE BEEN LOVE

Har varit på dåligt humör idag och igår. Inte PMS. Gårdagen var hemsk; började med att jag missade spårvagnen med en sekund (bokstavligt), sen visade det sig att vi ska ha dom värsta föreläsarna i historien under hela moment 2(!), därefter gick min mobil sönder - och eftersom jag får alla engångskoder till det simkortet, och ingen annan telefon fungerar med samma simkort (3G) så kunde jag inte flytta pengar mellan mina bankkonton, och därmed heller inte köpa kursböckerna. Fick åka in till stan idag istället och göra det. Idag visade det sig att dagens PB-avsnitt är inställt, och sedan tog mammas och pappas hund min sminkväska och började dregla ner allt smink.

Vill så gärna bort nu!! HATAR hunden som tar mina grejer hela tiden. Hoppas att den dör!Ringde Andreas igår och bad honom hämta sina saker. Det kändes verkligen konstigt. "Hej, vad gör du?" "Är hemma" "Okej, kan du hämta dina grejer, behöver bli av med dom eftersom jag flyttar snart" "Okej, slår en signal i veckan - hejdå"

Kort, koncist, känslolöst. Hemskt. Saknar oss. Det gör ont.ROXETTE - IT MUST HAVE BEEN LOVE
Touch me now,
I close my eyes - and dream away
It must have been love, but it's over now.
It must have been good, but I lost it somehow.

GOD MORGON

Har sovit rätt länge idag, och haft lång tid på mig att göra mig i ordning. Har varit skönt.
Kan inte fatta att jag flyttar snart! Ska packa klart allt nu i veckan, så att jag kan flytta in till helgen. Kommer bli hur skönt som heslt.

Tittade mer på Belize mage idag, är osäker på om hon är gravid. Magen känns mycket hårdare, och hon har blivit tjockare än vad hon var i somras. Men det är ju vinter nu med, vinterpälsen kanske gör någon skillnad? 
 

EAGLE EYE

Har haft en skön slappdag idag, nu efter tentan (den gick för övrigt kasst, är rätt säker på omtenta).
Henrik väckte mig vid två i morse, vi hade bestämt bio idag. Han hämtade mig vid fyratiden, och så tittade vi på många avsnitt Scrubs. Vid åttatiden drog vi oss in mot stan, och tittade på Eagle Eye. Sjukt bra film! Handlade om en dator som tog över hela USA, och avlyssnade allt och alla via mobiler, övervakningskameror, digitala skyltar m.m. Många tankar som flyger runt i huvudet efter att ha sett den. Lite som 1984 på nåt sätt, fast ändå inte. Någon som styr allt och alla genom övervakning.

Ska ha bara tjejer som föreläsare i momentet som börjar imorgon, segt. Tycker verkligen att det är skönare att lyssna på när män föreläser än när kvinnor gör det. Män pratar lugnare, och är mer pedagogiska av någon anledning. Kanske bara är fördomar.
"Actually it's not a helmet, it's a hairmet. It's got extra room for your hair, so you don't mess up your hairdo"
John Dorian


http://www.youtube.com/watch?v=R0rGoWtF-hs

OJDÅ

Ojdå, blev halvfull helt plötsligt. Var inte planerat, men det blev så att jag och Henrik gick från pluggandet på morgondagens tenta till en after work på Berså. Kanske inte jättesmart med tanke på att vi ska skriva provet vid två imorgon, men det var trevligt. :)

Läste alldeles nyss min gamla blogg;
http://lindalovgren.blogg.se det kändes lite udda. Jag tror knappt att jag umgås med en enda människa som jag umgicks med då. Väldigt sorgligt. Har funnits många orsaker; har varit deprimerad och har haft extremt mycket i skolan. Sen förändras människor också, och allt i livet går vidare. Tyvärr.


WOULD YOU CAPTURE, OR JUST LET IT SLIP?

Sista dagen innan tentan nu. Är nästan klar med packningen, lägenheten är min idag. :) Bara målning först, lär väl ta ca en vecka tror jag. Dom börjar spackla taket idag.

Var och tittade på lägenheten för en halvtimma sedan. Fick en chock först - den var SJUKT mycket mindre än min förra! Två kvadratmeter, från 27 till 25. Det är rätt stor skillnad.
Dock var badrummet underbart! Två speglar, jättesnyggt kakel och ny duschvägg. Han som bodde i lägenheten innan använde den knappt, så kylskåp och kyl/frys är NYTT!
:)

Ska lägga in parkett också, och så fick jag välja färger till ommålning (gräddvitt). Har överskottsenergi, det ska bli så härligt att komma hemifrån!

Henrik kommer in till stan snart för att plugga med mig, vi ska förhöra varandra på det sista och titta lite på Scrubs. Ååh, vad jag längtar till jag flyttar!!!
Look, if you had one shot, one opportunity
To seize everything you ever wanted, one moment
Would you capture it, or just let it slip?

"WHAT HAS GOT TWO TUMBS AND DOESN'T GIVE A CRAP?"

Torsdag v 46 åker vi till Sälen. :) Jag + 3 klasskompisar (Henrik, Tomas, Sebastian), hemtentan kommer ut dagen innan. Plugga, umgås, vina. Hur mysigt som helst.

Ska till jobbet om några minuter, plugga som vanligt. Gjorde nästan klart två av testtentorna igår. Förstår mycket bättre vad jag läser när jag omvandlar det till ord i frågor. Har förstått hur regeringskansliet fungerar, vad implementering är och nästan vad coreper innebär. MÅSTE klara tentan - 50 %."What has got two tumbs and doesn't give a crap?"
Bob KelsoSNART TENTA

Kan inte tänka på mycket annat än tentan nu. Lördag. Tre dagar kvar.

Desperate kom ut igår! Världens överaskning, hade inte haft någon aning om att det ens skulle bli någon mer säsong. :) Så kasst som den förra slutade så hoppades jag nästan det. Men blev positivt överaskad; det var sjukt bra! Nya problem och nya händelser. Kändes lite som att dom förra säsongerna bara gick runt. Typ som uppföljare på filmer som handlar om ungefär samma sak.
Prison break igår - grymt bra! Blev bara väldigt besviken på uppehållet i GG. =/ . Kanske lika bra med tanke på att jag behöver plugga iofs. Nästa vecka -- tre serier!

Snart flyttar jag. Hyresgästen innan är garanterat ute på torsdag, tittar på lägenheten i helgen och bestämmer färger på väggar och så. Ska bli hur kul som helst! Har packat en hel del nu med.


SÄLEN BLIR AV!!! :)


Packade ner alla Andreas sista saker igår, det var väldigt jobbigt. Blev nästan en hel flyttkartong. Hittade ett fotoalbum från när vi bodde i lägenheten också. Grymt hemskt - alla bilder på när han kelar med katterna, och när vi tog jättefina bilder i vintras. Någon gång blir jag väl lycklig av att tänka på dom minnena för hoppningsvis. Vad som inte dödar härdar.

HERE WITHOUT YOU

3 DOORS DOWN - HERE WITHOUT YOU

A 100 days have made me older,
since the last time that i saw your pretty face.
A 1000 lies have made me colder,
and i dont think i can look at this the same.

But all the miles that separate
They disappear now when I'm dreaming of your face

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight
It's only you and me

RSS 2.0