VINTER ÖVER ÅN

Redan söndag, veckorna går sjukt fort! Är extremt trött idag, hade planerat en lång sovmorgon - men var tvungen att gå upp redan tolv.

Firmafesten i fredags var trevlig; Nanne Grönvall på Rondo - rätt många kändisar där (det var premiär), bl.a. Lasse Berghagen, Bert Karlsson och Thomas Pettersson. God middag, gott vin (Chablis) och trevliga människor. Gick vidare till Opalen efter Rondo också, "efterfest" där. Var rätt segt där faktiskt, men roligt att se Nanne och dansarna IRL utanför scenen.

Igår var det vinkväll/filmkväll hos Henrik med Sebastian. Sebastian körde dock, så inget vin för honom tyvärr. =/ Såg två skräckfilmer och massa avsnitt av Scrubs. Var sin vinflaska (Black tower) blev det för mig och Henrik på åtta timmar, det var rätt lagom.
Missade den planerade turen hem (02:51), så fick åka endast till Redbergs och gå därifrån. Hittade en mobil på 11:an (från Långedrag), rätt dyr. Ringde upp killen som ägde mobilen och fick en hittelön idag på 500 kronor. :) Skönt med oväntade pengar. Då kan man unna sig lite extra.

Henrik fyller år idag - 19! :)



Träffade Malin i stan idag och shoppade lite. Köpte en laddare till telefonen - den funkar alltså nu. Köpte en mössa också. Malin bjöd på lunch, och så tog vi igen lite tid som har försvunnit i veckan.




"Och tiden går och hösten fryser till och det är långt till nästa vår"
Lars Winnerbäck, Vinter över ån

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0